Øvede 2019-20

Øvede
 – Hold nr. 07
Torsdag kl 18:00-19:25
i Greve Idrætscenter Aktivitetssal 2

Der må kun danses i bløde såler og indendørssko i lokalet. Tænk på dine dansevenner – brug ikke parfume, hårlak osv. Inden træning.

Annette Dida Nielsen – Instruktør
Telefon: 20 24 98 75
E-mail: annettedida@gmail.dk

Torsdage kl. 18:00-19:25 – Holdnr. 07
Det øvede hold er for dig der har danset i en del år. Du kan de fleste trin på rygraden og vil gerne lære nyt og mere!  Du kan forvente 2-4 nye danse hver måned. Du vil stifte bekendtskab med danse i forskellige tempi og motions med trin som ¼, ½ og 1/1 drejninger, syncopated steps samt sweeps, spins o.l. 
Der danses til forskelligt musik – både country og non-country.
Dette hold er for dig der danser mere end lige de 1½ time til undervisningen – du er ofte at træffe på dansegulvet til forskellige arrangementer rundt om i danselandet eller du går på samme niveau i en anden klub. Som udgangspunkt er dette holdet for dig hvis du synes at følgende er ok:
1. gang bliver en dans udlært grundigt.
2. gang gennemgås dansen.
3. gang får man vist en væg.
4. gang er man selvkørende. Dette er dog ikke en fast regel – der kan være danse hvor punkt 3 gentages. Dette afgør instruktøren!
Om en dans er koreograferet for nylig eller om den har nogle år på bagen er underordnet – bare den bliver danset når vi er ude! Der forventes et stabilt fremmøde og engagement i undervisningen. Enkelte danse fra forrige sæson tages op i næste sæson og disse bliver gennemgået et par gange. Så er du ny på holdet så er det med at hænge i eller Spørgsmål vedr. dette hold kan mailes til Annette (instruktøren): annettedida@gmail.com—————————————————–Priser for Øvede 2019-20: Som første hold: 600 kr.
Som efterfølgende hold: 200 kr.
Medlemskontingent er obligatorisk for alle og koster 100 kr.

Du kan også finde vores arkiv for tidligere danseår ved at klikke her

Medlem af Greve Idrætsforening og Danske Gymnastik og Idrætsforeninger