Let øvede + (Mandag) 2019-20

Let øvede+
 – Hold nr. 05
Mandag kl 20:00-21:25
i Greve Idrætscenter Aktivitetssal 2

Der må kun danses i bløde såler og indendørssko i lokalet. Tænk på dine dansevenner – brug ikke parfume, hårlak osv. Inden træning.

Annette Dida Nielsen – Instruktør
Telefon: 20 24 98 75
E-mail: annettedida@gmail.dk

Mandag kl. 20:00-21:25 – Holdnr. 5
Torsdag kl. 19:35-21:00 – Holdnr. 5
Let øvede+ holdet er for dig der har danset nogle år. Du kan dine grundtrin på rygraden og vil gerne udfordres mere.
Der vil være flere drejninger – også i kombination og længere danse. Vi danser til forskellige musik-genrer – country og non-country – og du kan forvente nye danse 2-4 gange om måneden, så et stabilt fremmøde anbefales. 
Vi danser både ny-koreograferede danse og danse der har nogle år på bagen, hvis det er en dans som ofte bliver danset når vi er ude.
Nogle danse fra forrige sæson tages op i næste sæson. Disse vil blive gennemgået et par gange hvorefter det forventes at du kan dem – ellers må du holde en lille pause imens.
Dette hold er for dig der gerne vil udfordres men samtidig en gang imellem gerne liiiige vil have vist en væg. Det forventes at du kan huske en dans (inkl. tags og restarts) – måske efter 6-7 gange og derefter kan danse den når musikken sættes på – men det er altid instruktøren der vurderer dette.
Du danser måske kun de 1½ time undervisningen varer – og ikke i andre klubber eller er med til fester i andre klubber men til gengæld kommer du trofast hver gang! Du vil gerne lære så mange danse som muligt og niveauet for dansene vil være Improver/Easy Intermediate. Som udgangspunkt er der ikke forskel på de to hold men torsdagsholdet går lidt hurtigere fremad end mandagsholdet.
Der må kun danses i bløde såler og indendørssko i lokalet.
Spørgsmål vedr. dette hold kan mailes til Annette (instruktøren): annettedida@gmail.com

Priser for Let øvede+ 2019-20:
Som første hold: 600 kr.
Som efterfølgende hold: 200 kr.
Medlemskontingent er obligatorisk for alle og koster 100 kr.

Du kan også finde vores arkiv for tidligere danseår ved at klikke her

Medlem af Greve Idrætsforening og Danske Gymnastik og Idrætsforeninger