Medlem af Greve Idrætsforening og Danske Gymnastik og Idrætsforeninger
Forside Meld dig ind Om os Hold og danse på holdene Arrangementer Fotos
Begyndere  - Hold nr. 01 Tirsdag kl. 19:35 - 21:00 i Greve Idræftscenter Aktivitetssal 2
Britt Hoeing Instruktør Telefon: 50 94 81 87 E-mail: bmhoeing@privatmac.dk
Sæson 2020-21
Begyndere: Holdet for dig, som vil prøve at danse Linedance, og som ønsker at lære det fra bunden. Vi skal danse gode begynder-danse, som repeteres meget. Vi danser til alle former for glad musik. Country og non- country musik. Vi danser såvel helt nye danse som gamle danse. Da der udlæres nye trin næsten hver gang, er det vigtigt at du forsøger at være mødestabil. Vi går roligt frem med 2-3 nye danse pr. måned. Spørgsmål vedr. holdet kan rettes til: Instruktør Britt Hoeing på mail: bmhoeing@privatmac.dk
Der må kun danses i bløde såler og indendørssko i lokalet. Tænk på dine dansevenner – brug ikke parfume, hårlak osv. Inden træning.
Hej kommende danser. Kigger du her fordi du overvejer at starte til linedance, så skal du være velkommen - vi glæder os til at tage godt imod dig. Du kan få en eller to gratis prøvetimer når vi starter sæson op - enten tirsdag den 1. eller 8. september 2020 kl. 19.35 - Her kan du prøve om det er noget for dig. Vær opmærksom at der er maks. deltagerantal på holdet og pladserne tildeles efter ”først til mølle princippet”. Så tilmeld dig under fanen ”Tilmeld dig her” så vi sikrer os at der er en plads til dig. Ny sæson på begynderholdet er en frisk ny start. Dvs. nye danse og alle trin er nye og gennemgås grundigt og alt udlæres så alle kan være med. At gå til linedance er bevægelse (motion) til god musik, og på holdet har vi et godt sammenhold og højt humør, så kom bare til sæson 2020-21. Britt, Instruktør ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Pris for Begyndere 2020-21: Som første hold: 600 kr. Som efterfølgende hold: 200 kr. Medlemskontingent er obligatorisk for alle og koster 100 kr.