Medlem af Greve Idrætsforening og Danske Gymnastik og Idrætsforeninger
Forside Meld dig ind Om os Danse på holdene Arrangementer Fotos
Begyndere - Ti02 Tirsdag kl. 19:35 - 21:00 i Greve Idræftscenter Aktivitetssal 2 Der må kun danses i bløde såler og indendørssko i
Britt Hoeing Instruktør Telefon: 50 94 81 87 E-mail: bmhoeing@privatmac.dk
Sæson 2017-18
Begyndere: Holdet for dig, som vil prøve at danse Linedance, og som ønsker at lære det fra bunden. Vi skal danse gode begynder- danse, som repeteres meget. Vi danser til alle former for glad musik. Country og non- country musik. Vi danser såvel helt nye danse som gamle danse. Da der udlæres nye trin næsten hver gang, er det vigtigt at du forsøger at vøre mødestabil. Vi går roligt frem med 2-3 nye danse pr. måned.
Holddefinition for Begyndere 2017-18 Tirsdage kl. 19:35-21:00 Holdet for dig som vil prøve at danse Linedance og som ønsker at lære det fra bunden. Vi skal danse gode begynder-danse som repeteres meget. Vi danser til alle former for glad musik. Country og noncountry musik. Vi danser såvel helt nye danse som gamle danse. Da der udlæres nye trin næsten hver gang, er det vigtigt at du forsøger at være mødestabil. Vi går roligt frem med 2-3 nye danse pr. måned. Der må kun danses i bløde såler og indendørssko i lokalet. Spørgsmål vedr. dette hold kan mailes til Britt (instruktøren): bmhoeing@privatmac.dk ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Priser for Begynder-holdet 2016-17: Som første hold: 525 kr. Som efterfølgende hold: 200 kr. Tilmelder man sig på flere hold, er det dyreste hold altid det første hold. Medlemskontingent er obligatorisk for alle og koster 100 kr. Prisen er lavere på dette hold da der undervises 4 gange færre end på et standardhold.